Tillbaka till Ängelholm?

Det är väl dags att avslöja vad som är på gång.

Det är absolut inget som är definitivt än. Några detaljer är inte ännu inte klara. En hälsoundersökning återstår och jag behöver min familjs och min nuvarande arbetsgivares välsignelse. Men om allt går vägen så misstänker jag att inriktningen på bloggen kommer att förändras något. Troligtvis ska jag i januari nästa år ”byta keps” så att säga. Jag har nämligen fått en plats på lokförarutbildningen i Ängelholm. Man har testat och valt ut 35 elever av flera hundra sökande. Jag känner mig som ett barn inför julafton…

131129- 20

1 tanke på “Tillbaka till Ängelholm?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s