Första LIA-veckan klar

Så var veckan med bangårdspraktik över. Det var mycket intressant och kul att få vara med Green Cargo personalen på Helsingborgs godsbangård. Jag fick prova på allt som vi lärt oss i skolan och mer därtill. Jag fick vara med att ta emot ankommande godståg, hänga av och släppa luften för att kunna dela tåget över vallen. Jag var med att släppa vagnar över vall och var med att hänga ihop och bromsprova på rangeringsspåren. Vi både hämtade och lämnade vagnar på Elektrokoppar, Posten och nere i hamnen. Vi hämtade och lämnade vagnar på verkstaden. Solen sken och det regnade. Jag körde loken inifrån hytt och via radio. Det var ibland lugnt och ibland stressigt. Perfekt praktik!

Jag vill rikta mitt varma tack till min handledare, Jallis, som gjorde veckan till en en rolig och lärorik vecka. Jag vill också tacka Mella, Thomas, Göran och alla andra, som hjälpte till att göra min praktik till en mycket bra upplevelse.

Jag bjuder på lite blandade bilder från veckan och sist en liten video där jag åker längst bak på ett växlingssätt med vagnar från hamnspåren till godsbangården.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s