Om Martin

Martin är en person med många tankar och åsikter. Det vet omgivningen. Denna blogg kanske kan avlasta vänner och familj en del?

Kameran är oftast med. Vi får se vad det kan ge..?

Gillar tåg och har jobbat på fjärren i Malmö som fjtkl och som lokförare på Arriva i Helsingborg, men är numera förare på Green Cargo i Malmö. Bor med hustru och tre grabbar i en liten ort längs Rååbanan eller ”skogsstigen” som den i vissa kretsar också kallas.

Vill man ha tag på mig går det bra att maila: fralle1016@gmail.com

 

IMG_0430

10 tankar på “Om Martin

  • Nädå 🙂
   Jag har haft det lite ”körigt” ett litet tag. Kan inte skriva om det riktigt än bara. Har inte fotograferat något på nästan en hel vecka, eller ens jobbat så mycket på fjärren. Men det kommer, var så lugn.

   Kul att någon läser förresten!

 1. Hej där. Vad roligt att få en inblick i någon annans tåg vardag. Själv kör jag X2 mestadels mellan Stockholm och Malmö. Tror faktiskt jag pratade med dig i telefon en gång då jag fick stänga av bromsen på en vagn strax norr om Mosselund. Är inflyttad Malmö bo så jag har inte riktigt listat ut var fjärren Malmö ligger än. Men det sägs att det ligger vid Entre vid värnhem. Någon byggnad brevid? Allt gott och passar samtidigt på att önska god jul. /Karl

 2. Härlig blogg! Vad tänker du om att kombinera lokföraryrket med ett hästliv? Jag är en 21årig tjej som påbörjar min lokförarutbildning om 14 dagar i ängelholm, efter 2 års järnvägsingenjörsutbildning. Ska bli så kul! Kolla gärna in på min blogg där jag försöker reda ut hur det kommer gå med tid, pengar och jobb. Länkar din!

  • Det blir nog inga problem att kombinera tror jag! Grattis till ett utmärkt yrkesval! Du var inte en av dom tre jvg.ing eleverna som jag hade i hytten när vi körde invigningen av Hallandsåstunneln? Vi fick stå en längre stund innan vi kom in till Ängelholm på grund av…signalfel 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s